Inici » Notícies » Obert el termini d’inscripció a l’Escola d’Estiu de Santa Magdalena
Actualitat

Obert el termini d’inscripció a l’Escola d’Estiu de Santa Magdalena

1 min, 8 seg

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha obert, un any més, la inscripció per a l’Escola d’Estiu, que es desenvoluparà en les instal·lacions del CEIP Alberto Selma durant els mesos de juliol i estiu.

En aquesta ocasió, s’establix un torn que va de l’1 al 19 de juliol, de 10 a 13h, amb un cost de 30 €, mentre que s’establix un servei de cangur de 9 a 10h, el cost del qual és de 10 € i un altre de 13 a 14h, amb un cost també de 10 €.

D’altra banda, després de l’aturada amb motiu de les Festes Patronals, es reprén l’activitat de l’Escola d’Estiu, a l’agost, sempre que hi haja un mínim de 8 persones inscrites. D’aquesta manera, s’establixen dos torns: De l’1 al 14 d’agost, amb un cost de 20 €, si es tria l’opció de 10 a 13h. També s’oferix possibilitat de servici de cangur de 9 a 10 i de 13 a 14h, amb un cost de 5€, en cadascun d’aquests dos trams.

“Enguany hem decidit ampliar el servei de l’Escola d’Estiu, ja que moltes famílies ens havien plantejat la possibilitat de poder deixar als seus fills i filles, tant abans del començament de l’horari del campus com a la seua finalització, per a poder compatibilitzar millor els seus horaris de treball”, explica l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, qui a més afirma que, “també hem decidit donar servei a les famílies durant el mes d’agost, sempre que hi haja un grup mínim de 8 persones”.

A l’Ajuntament es poden arreplegar els fulls d’inscripció per a l’escola, marcant, les opcions triades. El pdf de la inscripció està disponible també en la web de l’Ajuntament de Santa Magdalena; https://www.santamagdalena.es/wp-content/uploads/2024/05/inscripcioescolaestiu2024.pdf

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →