Inici » Notícies » Obert el termini d’inscripció per al programa vacacional Castelló Sènior
Actualitat

Obert el termini d’inscripció per al programa vacacional Castelló Sènior

1 min, 47 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que el Patronat Provincial de Turisme ha obert avui el termini d’inscripció per a Castelló Sènior, el programa de vacances per a majors que llança una oferta de 10.000 places que es podran sol·licitar fins al dia 30 d’octubre per via telemàtica des de la pàgina www.dipcas.es o per correu ordinari.

Des del Patronat de Turisme informen que, les places s’assignaran per sorteig i no per ordre d’inscripció com succeïa abans. Castelló Sènior, s’estructura en tres programes vacacionals diferents: ‘Vacances en la Costa de Castelló’, ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ i ‘Estades en Balnearis’.

Programa de Vacances en la Costa de Castelló:
Contempla una estada durant 6 dies / 5 nits en hotels situats en poblacions costaneres de la província, amb entrada en diumenge i eixida en divendres, en règim de pensió completa. Inclou un mínim de 2 excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de Castelló.

Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural:
Es tracta d’una estada durant 3 dies / 2 nits en hotels situats en municipis de l’interior, en dies laborables, amb visites a diferents municipis i recursos turístics on es realitzaran els esmorzars.

Estades en Balnearis:
Estada durant 8 dies / 7 nits en hotels situats a la província de Castelló en el mateix municipi que el balneari de destí, amb entrada en dissabte i eixida el dissabte següent.

El paquet inclou règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d’aigües miner-medicinals de la província, un mínim d’una excursió de migdia a recursos turístics o municipis de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la Plana.

Preus de les places i cost per als usuaris
El cost de les places és el següent:

-176 € per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”.
-159,50 € per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”.
-447,50 € per plaça per a les “Estades en Balnearis”.

El Patronat Provincial de Turisme contribueix a finançar part del cost dels viatges a través de subvencions “en espècie”, sent a càrrec de les persones beneficiàries els següents imports segons el programa seleccionat:

-80 € (IVA inclòs) per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”. Tot inclòs.
-50 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”. Tot inclòs.
-125 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Estades en Balnearis”.

Més informació a l´Ajuntament de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →