Inici » Notícies » Obert el termini per a sol·licitar les ajudes per a la compra d’habitatge i bo de lloguer per a joves
Actualitat

Obert el termini per a sol·licitar les ajudes per a la compra d’habitatge i bo de lloguer per a joves

1 min, 40 seg

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, la vicepresidència segona i conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha obert ja el termini per a sol·licitar les ajudes per a persones joves, en la modalitat d’adquisició d’habitatge habitual i permanent en règim de propietat, del Pla estatal per a l’accés a l’habitatge 2022-2025.

Podran ser beneficiàries de les ajudes les persones físiques majors d’edat que reunisquen tots i cadascun dels requisits següents: a) Posseir la nacionalitat espanyola o la d’algun dels Estats membres de la Unió Europea o de l’espai econòmic europeu, Suïssa o el parentiu determinat per la normativa que siga aplicable. En el cas dels estrangers no comunitaris hauran de comptar amb autorització d’estada (NIE, targeta d’identitat d’estranger) o residència a Espanya.

b) Tindre menys de trenta-cinc anys, inclosa l’edat de trenta-cinc anys, en el moment de sol·licitar l’ajuda o en el moment de la subscripció del contracte públic o privat d’adquisició d’habitatge quan aquesta es realitze abans de la convocatòria i després de l’1 de gener de 2022, havent de concórrer aquest requisit en tots els compradors de l’habitatge, si foren varis.

c) Haver subscrit a partir de l’1 de gener de 2022 i fins a la finalització del termini per a la presentació de sol·licituds, o estar en condicions de subscriure un contracte públic o privat d’adquisició d’habitatge perquè haja subscrit un compromís d’adquisició, localitzada en un municipi o nucli de població de xicoteta grandària, inclòs el supòsit d’habitatge a edificar, fins i tot quan haja sigut elevat a escriptura pública durant el citat període.

d) Disposar d’unes rendes anuals iguals o inferiors a 3 vegades l´IPREM

e) Que l’habitatge adquirit o a adquirir vaja a constituir la residència habitual i permanent de la persona beneficiària per un termini mínim de cinc anys des de la data de la seua adquisició.

f) Acreditar uns ingressos equivalents com a mínim a 0,3 vegades l´IPREM. Els ingressos s’acreditaran en la forma establida en la Base Sisena

g) Que el preu d’adquisició de l’habitatge, sense les despeses i tributs inherents a l’adquisició, siga igual o inferior a 120.000 euros.

D’altra banda, també s’ha obert el termini fins al 31 d’octubre, per a sol·licitar el bo per al lloguer jove, amb ajudes de fins a 250 €/mes.

Més informació en el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Veure més notícies →