Inici » Notícies » Obert el termini per a sol·licitar les ajudes per a la compra d’habitatge i bo de lloguer per a joves
Actualitat

Obert el termini per a sol·licitar les ajudes per a la compra d’habitatge i bo de lloguer per a joves

1 min, 40 seg

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, la vicepresidència segona i conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha obert ja el termini per a sol·licitar les ajudes per a persones joves, en la modalitat d’adquisició d’habitatge habitual i permanent en règim de propietat, del Pla estatal per a l’accés a l’habitatge 2022-2025.

Podran ser beneficiàries de les ajudes les persones físiques majors d’edat que reunisquen tots i cadascun dels requisits següents: a) Posseir la nacionalitat espanyola o la d’algun dels Estats membres de la Unió Europea o de l’espai econòmic europeu, Suïssa o el parentiu determinat per la normativa que siga aplicable. En el cas dels estrangers no comunitaris hauran de comptar amb autorització d’estada (NIE, targeta d’identitat d’estranger) o residència a Espanya.

b) Tindre menys de trenta-cinc anys, inclosa l’edat de trenta-cinc anys, en el moment de sol·licitar l’ajuda o en el moment de la subscripció del contracte públic o privat d’adquisició d’habitatge quan aquesta es realitze abans de la convocatòria i després de l’1 de gener de 2022, havent de concórrer aquest requisit en tots els compradors de l’habitatge, si foren varis.

c) Haver subscrit a partir de l’1 de gener de 2022 i fins a la finalització del termini per a la presentació de sol·licituds, o estar en condicions de subscriure un contracte públic o privat d’adquisició d’habitatge perquè haja subscrit un compromís d’adquisició, localitzada en un municipi o nucli de població de xicoteta grandària, inclòs el supòsit d’habitatge a edificar, fins i tot quan haja sigut elevat a escriptura pública durant el citat període.

d) Disposar d’unes rendes anuals iguals o inferiors a 3 vegades l´IPREM

e) Que l’habitatge adquirit o a adquirir vaja a constituir la residència habitual i permanent de la persona beneficiària per un termini mínim de cinc anys des de la data de la seua adquisició.

f) Acreditar uns ingressos equivalents com a mínim a 0,3 vegades l´IPREM. Els ingressos s’acreditaran en la forma establida en la Base Sisena

g) Que el preu d’adquisició de l’habitatge, sense les despeses i tributs inherents a l’adquisició, siga igual o inferior a 120.000 euros.

D’altra banda, també s’ha obert el termini fins al 31 d’octubre, per a sol·licitar el bo per al lloguer jove, amb ajudes de fins a 250 €/mes.

Més informació en el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

50 seg
Sin categoría

Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal

30 seg
Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Veure més notícies →