Inici » Notícies » Obert el termini d’inscripció per al Campus d’Estiu de Sta. Magdalena
Actualitat

Obert el termini d’inscripció per al Campus d’Estiu de Sta. Magdalena

39 seg

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha obert el termini d’inscripció per al Campus d’Estiu, que se celebrarà entre el 2 i el 19 de juliol i que va dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 1 i 12 anys.

campusestiu

“Enguany el Campus d’Estiu l´ hem centrat en el món animal i per açò anem a realitzar nombroses activitats, de 10 a 13 hores,  enfocades a la cura i respecte pels animals, volem treballar tots aquests aspectes d’una manera lúdica i divertida”, ha assenyalat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Així, sota el títol “Expedició al regne animal”, els alumnes del campus realitzaran activitats amb animals, jocs d’aigua, scape room, festa Holly Colors i acampada, entre altres tallers.

El preu del Campus és de 30 € i s’haurà de portar a les oficines de l’Ajuntament el justificant de pagament a l’hora de realitzar la inscripció.  El termini de matrícula finalitza el 29 de juny i la reunió informativa es realitzarà el dia 21 de juny a les 19 hores.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →