Inici » Notícies » Obert el termini d’inscripció per al Campus d’Estiu de Sta. Magdalena
Actualitat

Obert el termini d’inscripció per al Campus d’Estiu de Sta. Magdalena

39 seg

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha obert el termini d’inscripció per al Campus d’Estiu, que se celebrarà entre el 2 i el 19 de juliol i que va dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 1 i 12 anys.

campusestiu

“Enguany el Campus d’Estiu l´ hem centrat en el món animal i per açò anem a realitzar nombroses activitats, de 10 a 13 hores,  enfocades a la cura i respecte pels animals, volem treballar tots aquests aspectes d’una manera lúdica i divertida”, ha assenyalat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Així, sota el títol “Expedició al regne animal”, els alumnes del campus realitzaran activitats amb animals, jocs d’aigua, scape room, festa Holly Colors i acampada, entre altres tallers.

El preu del Campus és de 30 € i s’haurà de portar a les oficines de l’Ajuntament el justificant de pagament a l’hora de realitzar la inscripció.  El termini de matrícula finalitza el 29 de juny i la reunió informativa es realitzarà el dia 21 de juny a les 19 hores.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Veure més notícies →