Inici » Notícies » Obert el termini d’inscripció per als cursos del CDT de Castelló
Actualitat

Obert el termini d’inscripció per als cursos del CDT de Castelló

1 min, 6 seg

cdt

L’Ajuntament de Sta. Magdalena informa, que segueix obert el termini de matrícula per als diferents cursos de formació professional per a l’ocupació, que organitza el Centre de Desenvolupament Turístic de Castelló i que van dirigits, tant a persones en atur com a treballadors en actiu del sector turístic, que desitgen ampliar els seus coneixements i millorar la seua professionalitat.

El CDT de Castelló disposa d’una app en la qual es pot consultar l’àmplia oferta formativa. De la mateixa manera, en la pàgina web www.cdt.gva.es apareixen tots els cursos, alguns dels quals es realitzen en: Vinaròs Benicarló, Peníscola i Alcossebre, de forma totalment gratuïta, a més dels quals es desenvolupen en el CDT de Castelló.

Així, destaquen el curs de formació de cambrer/a de pisos, a Peníscola, de formació bàsica en higiene alimentària, manipulació d’aliments i gestió d’al·lergògens, que se celebrarà tant a Vinaròs com a Peníscola i el d’arrossos innovadors, primers auxilis amb desfibril·lador, legalització i fiscalitat d’apartaments, com ser un top 10 en turisme familiar i promoció i comercialització d’apartaments turístics, tots ells també a Peníscola. Mentre que, a Benicarló es farà un de primers auxilis en la naturalesa i a Alcalà de Xivert-Alcossebre un de creació i gestió d’un menú del dia rendible i un altre d’elaboració de tapes gurmet i costos.

Des del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena s’ofereix informació i assessorament d’aquests cursos i certificats d’aptitud professional, per als quals es necessita realitzar la inscripció via telemàtica o a través de l’app “CdT Centres de Turisme”.

Notícies relacionades

Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada contra l’assetjament escolar

16 seg
Noticies

Més de 70 persones participen en la desfilada de les III Jornades Templeres de Santa Magdalena

45 seg
Noticies

Arranquen les obres de millora de l’eficiència energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ a Santa Magdalena

43 seg
Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Veure més notícies →