Inici » Notícies » Obert el termini d’inscripció per a l’Escola d’Estiu de Santa Magdalena
Actualitat

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola d’Estiu de Santa Magdalena

43 seg

CARTELL

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa, que ja està obert el termini per a inscriure als alumnes i les alumnes a l’Escola d’Estiu 2019, que es celebrarà entre l’1 i el 18 de juliol en les instal·lacions de la Ludoteca Municipal i el pavelló poliesportiu i que comptarà amb monitores especialitzades.

“Un any més posem en marxa aquest servei, que permet a les famílies conciliar millor la vida laboral i familiar. D’aquesta manera, durant el període, en què està oberta aquesta escola, els xiquets i xiquetes, d’una forma divertida realitzen diferents tallers, enfocats sobretot a activitats de caràcter estival”, afirma Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena en funcions.

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena va dirigida a alumnes d’edats compreses entre els 1 i els 12 anys i el seu preu d’inscripció és de 35 €. Totes aquelles famílies interessades a gaudir d’aquest servei poden obtindre més informació i matricular-se a les oficines de l’Ajuntament de Santa Magdalena, en horari de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 20.30h. El termini d´inscripció finalitza el 28 de juny.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →