Inici » Notícies » Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert
Actualitat

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg

Els Ajuntaments d’Alcalà de Xivert i Santa Magdalena, en col·laboració amb el Parc Natural de la Serra d´Irta, posen en marxa una nova edició de la Marxa Senderista del Dia de la Dona, que recorrerà, el diumenge, 17 de març, la distància existent entre els castells de Polpis i Xivert.

Sens dubte es tracta d’una jornada per a poder gaudir del paisatge i de la naturalesa al llarg de l’itinerari, que discorre entre els dos castells templers, que es troben dins del parc natural.

L’eixida es realitzarà a les 8h, des del pavelló poliesportiu de Santa Magdalena, lloc on prèviament a les 7:30h hi haurà una degustació de pastes i café per a totes les persones participants, que recorreran una distància de 17 km, amb una dificultat mitjana-alta. L’arribada està prevista a les 13.30h aproximadament.

L’organització disposarà d’un autobús, a Alcalà de Xivert, que permetrà als senderistes tornar fins al punt de partida de la marxa a Santa Magdalena. Les places estan limitades a 50, la inscripció és obligatòria i finalitzarà el divendres 15 de març. La responsabilitat civil corresponent a la visita i, si és el cas, l’assegurança d’accidents, seran a càrrec de cada participant.

Les inscripcions es poden realitzar de 09.00 a 15:00h en els telèfons: 964336791 / 679196398 del Parc Natural, 964415070 (Ajuntament Sta. Magdalena) i 964410301 (Ajuntament Alcalà-Alcossebre).

Més info a: https://parquesnaturales.gva.es/es/web/pn-serra-d-irta/

Notícies relacionades

Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma posa en marxa el servei de menjador

47 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra Sant Vicent

33 seg
Noticies

Maestrat Wind Ensemble posa la música al Mes de la Dona a Santa Magdalena

40 seg
Noticies

Més de 50 persones participen en la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

38 seg
Veure més notícies →