Inici » Notícies » Oberta la inscripció per als cursos de balls llatins i de pintura
Actualitat

Oberta la inscripció per als cursos de balls llatins i de pintura

31 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha obert el termini per a poder inscriure’s en els diferents cursos, que el pròxim mes d’octubre començaran les classes i que estan organitzats des del consistori.

IMG_8226[1]

En aquest sentit, el  dia 5 d’octubre, a les 21.30 hores,  s’iniciaran les classes de ball llatí i de saló, en la Capella. El curs, té caràcter setmanal i amb un cost de 25€/mes per alumne. La durada de cada classe és d’hora i mitja.

Al mateix temps també està obert el termini de matrícula per al  curs d’iniciació i perfeccionament a la pintura, que tindrà lloc en la població a partir del dia 2 d’octubre.

Les persones interessades a matricular-se en aquests cursos, han de formalitzar la seua inscripció en les oficines de l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →