Inici » Notícies » Oberta la inscripció per a la VII Marxa Senderista de Sta. Magdalena
Actualitat

Oberta la inscripció per a la VII Marxa Senderista de Sta. Magdalena

46 seg

 

CARTELL
L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha presentat la ruta per la qual discorrerà la setena edició de la Marxa Senderista, que se celebrarà el pròxim 8 de maig i per a la qual s’han establit dos recorreguts, un de 20.10 quilòmetres i dificultat mitjana-alta i un altre de 8.20 de dificultat mitjana-baixa.
En aquesta ocasió s’iniciarà la caminada en la Basseta del Paredà, és per açò que el consistori fletarà autobusos des del poliesportiu municipal a les 7.30 hores i es traslladarà als senderistes fins al punt de partida.

Els punts pels discorrerà la marxa són la Talaia, Mas de Xaudí, la Mola, el Corral del Single o la bassa del Marquès entre d´ altres.

Finalitzada la caminada i com ja és habitual s’obsequiarà als participants amb un regal commemoratiu i menjar de germanor en el pavelló poliesportiu. En aquesta ocasió hi haurà ‘olleta’ amb la qual recuperar forces després d’una llarga jornada.
El preu d’inscripció per a la marxa és de 13 euros per als adults i 7 per als menors de 12 anys i s’inclou assegurança d’accidents. Els participants federats hauran d’abonar 11 euros.

El termini de recepció d’inscripcions finalitza el 4 de maig.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →