Inici » Notícies » Oberta la inscripció per a la VII Marxa Senderista de Sta. Magdalena
Actualitat

Oberta la inscripció per a la VII Marxa Senderista de Sta. Magdalena

46 seg

 

CARTELL
L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha presentat la ruta per la qual discorrerà la setena edició de la Marxa Senderista, que se celebrarà el pròxim 8 de maig i per a la qual s’han establit dos recorreguts, un de 20.10 quilòmetres i dificultat mitjana-alta i un altre de 8.20 de dificultat mitjana-baixa.
En aquesta ocasió s’iniciarà la caminada en la Basseta del Paredà, és per açò que el consistori fletarà autobusos des del poliesportiu municipal a les 7.30 hores i es traslladarà als senderistes fins al punt de partida.

Els punts pels discorrerà la marxa són la Talaia, Mas de Xaudí, la Mola, el Corral del Single o la bassa del Marquès entre d´ altres.

Finalitzada la caminada i com ja és habitual s’obsequiarà als participants amb un regal commemoratiu i menjar de germanor en el pavelló poliesportiu. En aquesta ocasió hi haurà ‘olleta’ amb la qual recuperar forces després d’una llarga jornada.
El preu d’inscripció per a la marxa és de 13 euros per als adults i 7 per als menors de 12 anys i s’inclou assegurança d’accidents. Els participants federats hauran d’abonar 11 euros.

El termini de recepció d’inscripcions finalitza el 4 de maig.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →