Inici » Notícies » El Parc Natural de la Serra d´Irta organitza l’exposició “Valorem el nostre patrimoni cultural: El clim o crin vegetal, es feia en el teu poble”
Actualitat

El Parc Natural de la Serra d´Irta organitza l’exposició “Valorem el nostre patrimoni cultural: El clim o crin vegetal, es feia en el teu poble”

1 min, 9 seg

El Parc Natural de la Serra d´Irta, en col·laboració amb els ajuntaments de Sta. Magdalena i Alcalà de Xivert-Alcossebre, Viveros Alcossebre i Mon Moble, organitza l’exposició, “Valorem el nostre patrimoni cultural: El clim o crin vegetal, es feia en el teu poble”, que s’inaugurarà divendres que ve, 4 de maig, a les 12.30 hores en La Capella, al costat de l’església parroquial.

Activitat_MAIG 1_Dia europeu dels Parcs_2018 (2)

La mostra arreplega, a través de 15 fotografies, la història sobre els usos del margalló, del què s’extreia el clim o crin vegetal, que a Alcalà de Xivert i Santa Magdalena, va aconseguir crear una industrial al voltant del mateix. Gràcies als Ajuntaments d’Alcalà de Xivert i Santa Magdalena i la col·lecció local de fotografies i materials de Juan Francisco Castillo, Mon Moble i Viveros Alcossebre, s’ha pogut elaborar una exposició amb fotografies i materials, que donen bon compte de tot el relacionat amb l’extracció de margalló.

L’exposició la inaugurarà la directora del Parc Natural de la Serra d´Irta, Aurora Quero i comptarà amb la presència de l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou i les tècniques de Medi Ambient del parc.

La mostra estarà oberta el dissabte 5 i diumenge 6 de maig, de 10 a 13.30 hores i posteriorment tornarà a obrir les seues portes  el dia 20 de maig, aprofitant la celebració de la Marxa Senderista. D’altra banda i dins de la celebració del Dia Europeu dels Parcs, que enguany porta per lema, El Patrimoni Cultural: també en la Naturalesa”, s’ha buscat la participació del CEIP Albert Selma, que l’11 de maig, participarà en una activitat de dibuix en el Parc Natural de la Serra d´Irta, concretament a l’entorn del Castell de Sta. Magdalena, uns dibuixos que posteriormente s´incorporaran a l´exposició.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena tanca les Jornades Culturals i Esportives amb un espectacle de talents

27 seg
Noticies

Un taller de cal·ligrames i lectures de grup marquen les Jornades Culturals i Esportives de Santa Magdalena

15 seg
Noticies

Arranquen les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

42 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza una xarrada sobre coeducació i igualtat de gènere a Santa Magdalena

20 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma organitza les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

46 seg
Noticies

Santa Magdalena rep la visita de diferents seccions de la Guàrdia Civil

48 seg
Veure més notícies →