Inici » Notícies » El Pare Noel visita als alumnes del CEIP Albert Selma i de la Ludoteca Municipal de Sta. Magdalena
Actualitat

El Pare Noel visita als alumnes del CEIP Albert Selma i de la Ludoteca Municipal de Sta. Magdalena

40 seg

festival2

Sta. Magdalena ha rebut avui la visita del Pare Noel, que acompanyat per Elfos, ha arribat a la localitat pujat a un quad i ha recorregut els principals carrers del nucli urbà. Després del seu pas per l’escola, ha visitat la Ludoteca Municipal, lloc en el qual li esperaven els alumnes del centre. Posteriorment, s’ha traslladat fins a l’Auditori Municipal de Sta. Magdalena. Allí, tots els alumnes del CEIP Albert Selma, a més dels de la Ludoteca Municipal, han agraït la seua visita al ritme de cançons nadalenques, realitzant un magnífic espectacle.

Finalitzada l’actuació, Santa Claus ha repartit regals a tots els alumnes de tots dos centres, que a més han tingut l’oportunitat de fer-se fotografies amb ell i els seus ajudants, els Elfos.

Durant l’acte, l’Ajuntament de Sta. Magdalena ha fet lliurament dels premis del Concurs de Postals Nadalenques. Laura Álvarez ha aconseguit el tercer premi, David Muñoz, el segon, mentre que Nour Saif, ha resultat guanyadora del primer premi.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →