Inici » Calendario

Arxius: Calendario

Actes comemoratius Dia de la Dona

30 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena ha programat, un any més, diferents activitats per a commemorar el Dia de la Dona, que s’iniciaran amb la lectura del manifest a les portes del consistori dilluns que ve, 8 de març, a les 12 del migdia. Posteriorment, gràcies a la col·laboració de la Fundació Isonomía, s’inaugurarà una exposició fotogràfica, que porta per títol, ‘Enginyera….per què no?’, en la qual es pretén visibilitzar a dones enginyeres, familiaritzar a les dones amb aquestes eixides laborals i reflexionar sobre la necessitat de canviar els papers socials d’homes i dones per a construir una societat més equilibrada, justa i democràtica. Aquesta mostra estarà oberta fins al 20 de març i per a visitar-la serà necessari passar abans per l’Ajuntament.

II Marxa Senderista ‘Salut i Natura’, organizada por el Parc Natural de la Serra d´Irta y que cuenta con la colaboración del Ayuntamiento de Alcalá de Xivert-Alcossebre. La marcha se realizará entre los castillos de Xivert y Polpís y tiene una duración de 6 horas, con un recorrido de 17 kms. A las 7.30h. tendrá lugar la concentración de participantes en el CESAL de Alcalá de Xivert, dónde se degustará café y pastas típicas. A las 8h se procederá a la lectura del manifiesto del Día de la Mujer y se realizará la salida hacia los dos castillos. Sobre las 14h, aproximadamente está prevista la llegada de la marcha a Santa Magdalena, dónde un autobús llevará de vuelta a los participantes hasta Alcalá. Las inscripciones para participar en dicha marcha se pueden realizar en los Ayuntamientos de Santa Magdalena y Alcalá y a través del teléfono del Parque Natural de la Serra d´Irta 679 19 63 98. Se recomienda el uso de calzado cómodo, ropa deportiva, crema solar. El almuerzo corre a cargo de los participantes.

0 seg

Reunió informativa classes de gimnàstica de manteniment

19 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que en els pròxims dies es posaran en marxa classes de gimnàstica de manteniment per a adults. Yolanda Pérez, fisioterapeuta titulada serà l’encarregada d’impartir aquestes classes. Totes les persones interessades en aquesta pràctica esportiva estan convocades a una reunió informativa, que tindrà lloc el divendres, 14 de febrer, a les 20h en el saló de plens de l’Ajuntament de Santa Magdalena. En aquesta reunió s’establiran els horaris i torns de les classes.

IV Campionat provincial de caça de perdiu amb reclam

10 seg

Entre les 8.30h i les 14h tindrà lloc el IV Campionat Provincial de Caça de Perdiu amb reclam. El lloc de concentració és el Bar Chicle. El lliurament de premis i dinar per als participants tindrà lloc en el pavelló poliesportiu.

Festa de Santa Àgueda

9 seg

L’Associació de Mestresses de Casa de Santa Magdalena celebra la festa de Santa Àgueda. A les 17h es farà una missa a l’església parroquial i posteriorment hi haurà un berenar en el Casal Municipal. Inscripció als llocs de costum.