Inici » Notícies » El Peníscola F.S convida als magdaleneros al seu partit contra el Aspil Vidal
Actualitat

El Peníscola F.S convida als magdaleneros al seu partit contra el Aspil Vidal

42 seg

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sta. Magdalena informa, que el Peníscola Rehabmedic F.S convida als veïns de la població, que ho desitgen, a assistir a l´encontre que disputaran el dissabte, 26 de novembre, a les 18 hores, en el pavelló poliesportiu de Peníscola i que els enfrontarà amb l´ Aspil Vidal Ribera Navarra.

img_7563

Totes les persones interessades a assistir a aquest partit, corresponent a la Primera Divisió de la  Lliga Nacional de Futbol Sala, hauran de formalitzar la seua inscripció dilluns que ve, 21 de novembre, a les 19 hores en el poliesportiu de Sta. Magdalena, lloc en el qual es realitzarà una reunió informativa.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha agraït que “una vegada més el Peníscola F. S brindre l’oportunitat d’assistir, a qui ho desitge,a un partit de futbol sala de primer nivell”. De fet, no és la primera vegada que els magdaleneros visiten la pista dels peñiscolans, ja que des de fa anys gaudeixen d’una excel·lent relació i sintonia amb l’ajuntament de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Veure més notícies →