Inici » Notícies » Personal de l’Ajuntament de Santa Magdalena es forma en Educació Ambiental
Actualitat

Personal de l’Ajuntament de Santa Magdalena es forma en Educació Ambiental

33 seg

L’Auditori de Santa Magdalena ha acollit aquest matí un curs d’Educació Ambiental dirigit a personal de l’Ajuntament, que ha sigut impartit pels educadors ambientals de la Diputació de Castelló.

Durant la formació s’ha explicat al personal els fonaments bàsics de l’economia circular, basada en un model de producció i consum que implica compartir, reutilitzar, reparar i reciclar materials i productes totes les vegades que siga possible per a crear un valor afegit. D’aquesta manera, el cicle de vida dels productes s’estén.

Els educadors i educadores mediambientals han insistit en la idea de realitzar un consum responsable per a evitar la generació excessiva de residus, mentre que també han facilitat a les persones assistents al curs, eines per a reduir i reciclar els residus, que es generen tant en la seua llar com en el lloc de treball.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Veure més notícies →