Inici » Notícies » El ple de Sta. Magdalena aprova la memòria definitiva del Pla Edificant
Actualitat

El ple de Sta. Magdalena aprova la memòria definitiva del Pla Edificant

47 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha aprovat en ple extraordinari i per unanimitat, la memòria definitiva de les obres de millora i ampliació del CEIP Albert Selma, incloses dins del Pla Edificant de la Generalitat i la inversió de les quals està xifrada en prop de 1.400.000 euros.

 0970960A-89C6-4002-8108-E27D6FA22F48

“Dins de la memòria s’ha inclòs un espai tancat per a la pràctica esportiva, que al principi no estava contemplat i ara només queda que ens deleguen les competències per a licitar l’ajuntament com més prompte millor les obres, que es faran en dues anualitats, 2019-20”, explicava Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, durant la seua intervenció en el ple.

D’altra banda i en un segon ple extraordinari, el consistori ha donat llum verda als festius locals per al 2019, que seran el 17 de gener, Sant Antoni i el 29 d’abril, Sant Vicent, mentre que els dies festius de lliure disposició del CEIP Albert Selma, a proposta del Consell Escolar seran el 2 de novembre, 18 de gener i 18 de març.

A més, el ple es va adherir al sistema central de compres de la Diputació de Castelló per al subministrament d’energia i va aprovar el compte general de 2017.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →