Inici » Notícies » Pop i Rock per a celebrar Sta Cecilia a Sta. Magdalena
Actualitat

Pop i Rock per a celebrar Sta Cecilia a Sta. Magdalena

42 seg

cartell

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena celebrarà dissabte que ve, 26 de novembre, la festa de Sta. Cecilia, la seua patrona, amb un complet programa d’actes, que s’iniciaran a les 18.30 hores amb una cercavila pels principals carrers del casc urbà.

A les 19 hores i en l’església parroquial tindrà lloc la missa en honor de la patrona dels músics, amb l’assistència de tots els membres de l’Agrupació Musical. Posteriorment, a les 20 hores,  i en el pavelló poliesportiu, se celebrarà el concert extraordinari, en el qual enguany tot el protagonisme és per al pop i el rock.

Sergio Tortajada, director de la banda magdalenera, ha escollit un repertori en el qual es farà repàs a la història de la música des d’Elvis Presley fins a Michael Jackson, passant pels Beatles, Queen, Europe o Eric Clapton, entre d´ altres.

El concert servirà també per a homenatjar al músic, Jaime Moya, que es jubila de forma activa de la banda de Sta. Magdalena. Després del concert, els músics tancaran la festa amb un sopar de germanor.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →