Inici » Notícies » Presentat el programa de les Festes de la Joventut
Actualitat

Presentat el programa de les Festes de la Joventut

1 min, 3 seg

L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet de Sta. Magdalena ja ha donat a conèixer el programa de les Festes de la Joventut, que un any més organitza el cap de setmana anterior a l’inici de les Festes Patronals.
D’aquesta manera els dies 10 i 11 de juliol tindran lloc actes, dirigits a totes les edats. El divendres, 10 de juliol, en la pista annexa del pavelló poliesportiu se celebrarà la nit chillout, “hem preparat un ambient molt càlid i tranquil on posarem música chillout i per descomptat hi haurà tot tipus de beguda més exòtiques, pròpies d’aquest tipus d’ambient”, ha explicat Iván Pegueroles, president de l’entitat.
El dissabte, a partir de les 18 hores, s’inclou una de les novetats del programa d’enguany, la vesprada de pintxos bascos en el pavelló poliesportiu. Tal com ha detallat Pegueroles, “servirem tot tipus de pintxos, com se sol fer al País Basc, esperem que la gent venja i responga bé, ja que es tracta de comprar tickets i oferim tapa i beguda”.
A partir de les 20 hores, tot un clàssic d’aquestes festes, el VII Concurs de Cocs Dolços i Salats, en el qual pot participar qui ho desitge. Un jurat d’experts nomenarà al guanyador de les dues categories, la de dolç i la de salat.
D’altra banda, a les 21.30 hores i també en la pista del poliesportiu donarà començament el sopar de pa i porta i el posterior concurs de cremaet. L’orquestra Pompeya amenitzarà la vetlada, que conclourà amb discomòbil, El Sarao i Festa de l’Escuma.

cartell15

Notícies relacionades

Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Veure més notícies →