Inici » Notícies » El president de la Diputació visita Sta. Magdalena
Actualitat

El president de la Diputació visita Sta. Magdalena

1 min, 2 seg

El president de la Diputació i l’alcalde de Sta. Magdalena signen el conveni,  que permetrà acabar les obres de l’auditori municipal

visita1

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha estat avui a Sta. Magdalena per a signar el conveni, que permetrà a l’Ajuntament de la localitat finalitzar les obres de construcció del nou auditori, situat en la planta baixa del futur edifici social. El pressupost global de l’obra és de 105.927 €. La Diputació es farà càrrec de 100.000 €, mentre que els 5.927 restants seran d’aportació municipal.

visita3

Moliner ha destacat que “des de la Diputació entenem que aquest és el paper que hem de jugar, al costat dels ajuntaments i sobretot dels pobles xicotets. Hem de contribuir a millorar els serveis d’aquestes poblacions per a evitar el despoblament”.

visita2

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, per la seua banda, ha agraït que “la Diputació estiga al nostre costat per a poder acabar aquesta obra tan necessària per al nostre poble”. Bou ha avançat que el pròxim 19 de maig ja disposaran del projecte totalment acabat i es redactaran les bases, que el 20 de juny es trauran a licitació. Llavors es disposarà del termini d’un mes per a presentar les ofertes i en el mes de setembre s’adjudicaran. “Estem convençuts que entre els mesos de setembre i desembre els treballs estaran completament finalitzats”, afig Bou.

visita4

El futur auditori disposarà de 151 butaques,  a més de dues per a persones amb mobilitat reduïda. Estarà insonoritzat i amb les últimes tecnologies per a la representació de tot tipus d’espectacles.

 

 

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →