Inici » Notícies » El president de la Diputació visita Sta. Magdalena
Actualitat

El president de la Diputació visita Sta. Magdalena

1 min, 2 seg

El president de la Diputació i l’alcalde de Sta. Magdalena signen el conveni,  que permetrà acabar les obres de l’auditori municipal

visita1

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha estat avui a Sta. Magdalena per a signar el conveni, que permetrà a l’Ajuntament de la localitat finalitzar les obres de construcció del nou auditori, situat en la planta baixa del futur edifici social. El pressupost global de l’obra és de 105.927 €. La Diputació es farà càrrec de 100.000 €, mentre que els 5.927 restants seran d’aportació municipal.

visita3

Moliner ha destacat que “des de la Diputació entenem que aquest és el paper que hem de jugar, al costat dels ajuntaments i sobretot dels pobles xicotets. Hem de contribuir a millorar els serveis d’aquestes poblacions per a evitar el despoblament”.

visita2

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, per la seua banda, ha agraït que “la Diputació estiga al nostre costat per a poder acabar aquesta obra tan necessària per al nostre poble”. Bou ha avançat que el pròxim 19 de maig ja disposaran del projecte totalment acabat i es redactaran les bases, que el 20 de juny es trauran a licitació. Llavors es disposarà del termini d’un mes per a presentar les ofertes i en el mes de setembre s’adjudicaran. “Estem convençuts que entre els mesos de setembre i desembre els treballs estaran completament finalitzats”, afig Bou.

visita4

El futur auditori disposarà de 151 butaques,  a més de dues per a persones amb mobilitat reduïda. Estarà insonoritzat i amb les últimes tecnologies per a la representació de tot tipus d’espectacles.

 

 

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma celebra el Dia internacional de les persones amb diversitat funcional

23 seg
Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Veure més notícies →