Inici » Notícies » El pressupost de Sta. Magdalena per a 2019 inclou més de 706.000 € per a l’inici de les obres del CEIP Albert Selma
Actualitat

El pressupost de Sta. Magdalena per a 2019 inclou més de 706.000 € per a l’inici de les obres del CEIP Albert Selma

1 min, 35 seg

diapau1

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha inclòs dins del pressupost de 2019, aprovat aquesta mateixa setmana, una partida de més de 706.000 € per a la futura millora i ampliació del CEIP Albert Selma, infraestructura educativa, que es troba dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

El col·legi públic Albert Selma serà objecte d’una millora i ampliació integral, que suposarà una inversió, en dues anualitats, per part de la Generalitat, de més d’1.380.128 € dels quals, l’Ajuntament de Sta. Magdalena gestionarà 706.000 durant el present exercici. En aquest sentit, el dia 4 de març, segons ha anunciat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, eixirà a licitació la redacció del projecte i direcció d’obra, de manera que, a principis del curs 2019-2020, els treballs començaran. Així, l’alcalde ha explicat, que durant el període en el qual s’executen les obres, un curs escolar aproximadament, els alumnes i les alumnes del centre rebran les seues classes en el pavelló poliesportiu. De fet, en la pista poliesportiva exterior se situaran una sèrie d’aules prefabricades amb tota classe de serveis, que són les que albergaran als xiquets durant el període d’execució d’aquestes.

Les obres del Pla Edificant serviran per a ampliar i millorar totes les instal·lacions del CEIP Albert Selma, que disposarà d’una planta baixa amb dues aules d’infantil, dotades cadascuna del seu corresponent pati individual, una biblioteca de 41m2, sala de professors, despatxos, sala de visites, consergeria i cuina-menjador, habilitat per a 80 alumnes en dos torns. En aquesta planta baixa també hi haurà lavabos, vestidors i un espai per a la pràctica esportiva.

D’altra banda, en la primera planta, es distribuiran un total de 4 aules de primària, un laboratori, una aula per als serveis de psicopedagogia i un magatzem. A més, la zona exterior es distribuirà en dos patis, un per als alumnes d’infantil i un altre per als de primària, a més de la pista poliesportiva. Totes les instal·lacions seran completament accessibles i disposaran d’ascensor.

“Estem molt satisfets perquè, en breu, començarà una de les obres més importants del nostre municipi, que sens dubte, contribuirà al fet que els veïns i veïnes de Sta. Magdalena, tinguem per fi, el col·legi que ens mereixem. De fet, aquesta infraestructura està pensada no solament en les necessitats actuals, sinó en les futures”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Veure més notícies →