Inici » Notícies » Primeres proves de so a l’auditori de Sta. Magdalena
Actualitat

Primeres proves de so a l’auditori de Sta. Magdalena

49 seg

L’auditori de Sta. Magdalena ja és una realitat i a manca de la instal·lació d’alguns xicotets detalls, està quasi llest per a la seua utilització. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de la localitat s’ha proposat a les diferents associacions, que al llarg de l’any realitzen actuacions musicals i de danses, que comencen a utilitzar-ho per a alguns dels seus assajos, amb la finalitat de comprovar la sonoritat de l’espai, així com la qualitat de la instal·lació.

assaig1 assaig2

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena ha sigut una de les primeres entitats a provar l’auditori i el seu resultat ha sigut molt satisfactori. Des de l’Agrupació han mostrat la seua satisfacció per la sonoritat de l’espai i la confortabilitat d’aquest. La Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, ha sigut una altra de les entitats, que ja aquest cap de setmana ha fet ús d’aquest. Està previst que el Grup de Danses Magdaleneres, faça el propi pròximament.

assaig3

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, assenyala que: “per a l’Ajuntament és molt important que siguen les pròpies associacions, les que vagen provant l’auditori i ens diguen si es necessita millorar en algun sentit, ja que en definitiva seran ells els que més utilitzaran l’espai”.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →