Inici » Notícies » Primeres proves de so a l’auditori de Sta. Magdalena
Actualitat

Primeres proves de so a l’auditori de Sta. Magdalena

49 seg

L’auditori de Sta. Magdalena ja és una realitat i a manca de la instal·lació d’alguns xicotets detalls, està quasi llest per a la seua utilització. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de la localitat s’ha proposat a les diferents associacions, que al llarg de l’any realitzen actuacions musicals i de danses, que comencen a utilitzar-ho per a alguns dels seus assajos, amb la finalitat de comprovar la sonoritat de l’espai, així com la qualitat de la instal·lació.

assaig1 assaig2

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena ha sigut una de les primeres entitats a provar l’auditori i el seu resultat ha sigut molt satisfactori. Des de l’Agrupació han mostrat la seua satisfacció per la sonoritat de l’espai i la confortabilitat d’aquest. La Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, ha sigut una altra de les entitats, que ja aquest cap de setmana ha fet ús d’aquest. Està previst que el Grup de Danses Magdaleneres, faça el propi pròximament.

assaig3

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, assenyala que: “per a l’Ajuntament és molt important que siguen les pròpies associacions, les que vagen provant l’auditori i ens diguen si es necessita millorar en algun sentit, ja que en definitiva seran ells els que més utilitzaran l’espai”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →