Inici » Notícies » Primeres proves de so a l’auditori de Sta. Magdalena
Actualitat

Primeres proves de so a l’auditori de Sta. Magdalena

49 seg

L’auditori de Sta. Magdalena ja és una realitat i a manca de la instal·lació d’alguns xicotets detalls, està quasi llest per a la seua utilització. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de la localitat s’ha proposat a les diferents associacions, que al llarg de l’any realitzen actuacions musicals i de danses, que comencen a utilitzar-ho per a alguns dels seus assajos, amb la finalitat de comprovar la sonoritat de l’espai, així com la qualitat de la instal·lació.

assaig1 assaig2

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena ha sigut una de les primeres entitats a provar l’auditori i el seu resultat ha sigut molt satisfactori. Des de l’Agrupació han mostrat la seua satisfacció per la sonoritat de l’espai i la confortabilitat d’aquest. La Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, ha sigut una altra de les entitats, que ja aquest cap de setmana ha fet ús d’aquest. Està previst que el Grup de Danses Magdaleneres, faça el propi pròximament.

assaig3

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, assenyala que: “per a l’Ajuntament és molt important que siguen les pròpies associacions, les que vagen provant l’auditori i ens diguen si es necessita millorar en algun sentit, ja que en definitiva seran ells els que més utilitzaran l’espai”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →