Inici » Notícies » Prop de 180 persones participen en la IX Marxa Senderista pel nostre terme
Actualitat

Prop de 180 persones participen en la IX Marxa Senderista pel nostre terme

54 seg

Sta. Magdalena ha gaudit avui d’una autèntica jornada de contacte amb la naturalesa, gràcies a la IX Marxa Senderista pel nostre terme, un esdeveniment que ha aconseguit reunir a prop de 180 persones, que des de primera hora del matí han recorregut els més bells paratges del Parc Natural de la Serra d´Irta.

marx1  MARXA2

Sergio Bou, alcalde de Sta, Magdalena, ha destacat “la gran jornada que hem viscut i que ha servit per mostrar tant a veïns com a visitants la gran riquesa natural i paisatgística de la nostra localitat, tenim un autèntic tresor i la gent sap apreciar-ho”. A més Bou ha destacat l’absència d’incidents i el normal transcurs d’una marxa, que ha comptat amb la col·laboració de “molts voluntaris als quals avui també vull agrair el seu treball, la qual cosa contribueix al desenvolupament normal de la prova”.

També cal destacar la col·laboració de Creu Roja d´ Alcalá, que ha prestat el suport sanitari a la marxa.

marxa

En total,  els senderistes han recorregut uns 16 quilòmetres, destacant el seu pas  per punts de gran bellesa natural com el Barranc del Boixar, el camí del Buscarró o la sendera de la Selleta, entre d´ altres, finalitzant el recorregut en el pavelló poliesportiu, lloc en el qual s’ha celebrat un menjar de germanor entre tots els participants.

marxa11

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →