Inici » Notícies » Prop de 60 xiquets gaudeixen del Campus d’Estiu de Sta. Magdalena
Actualitat

Prop de 60 xiquets gaudeixen del Campus d’Estiu de Sta. Magdalena

41 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha obert les portes del Campus d’Estiu, que gestiona OCA Grup d´Animació, empresa peñiscolana, que enguany s’encarrega de programar les activitats, destinades a xiquets i xiquetes d’entre 1 i 13 anys, sota la supervisió d’una sèrie de monitores especialitzades.

escola1 escola5

Prop de 60 xiquets s’han inscrit en l’edició d’enguany d’aquesta escola d’estiu,  en la qual hi haurà excursions en segway per Sta. Magdalena, torneig de bumper ball, jocs esportius de moda com el kangoo i sobretot tallers de robòtica i ciència amb personatges com Ximo i Pepa com a protagonistes. Al mateix temps, els alumnes realitzaran una excursió al circuit d’humor groc, que l’empresa que gestiona el campus, té a Peníscola.

escola4escola2

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha destacat “la variada programació que s’ha dissenyat per a enguany, on els xiquets i xiquetes sens dubte passaran un estiu molt divertit, amb activitats molt noves”. A més el campus està concebut “per a una millor conciliació de la vida laboral i familiar des que s’engegara”.

escola3

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Noticies

Santa Magdalena realitza millores en la xarxa separativa d’aigües

20 seg
Veure més notícies →