Inici » Notícies » Prop de 60 xiquets gaudeixen del Campus d’Estiu de Sta. Magdalena
Actualitat

Prop de 60 xiquets gaudeixen del Campus d’Estiu de Sta. Magdalena

41 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha obert les portes del Campus d’Estiu, que gestiona OCA Grup d´Animació, empresa peñiscolana, que enguany s’encarrega de programar les activitats, destinades a xiquets i xiquetes d’entre 1 i 13 anys, sota la supervisió d’una sèrie de monitores especialitzades.

escola1 escola5

Prop de 60 xiquets s’han inscrit en l’edició d’enguany d’aquesta escola d’estiu,  en la qual hi haurà excursions en segway per Sta. Magdalena, torneig de bumper ball, jocs esportius de moda com el kangoo i sobretot tallers de robòtica i ciència amb personatges com Ximo i Pepa com a protagonistes. Al mateix temps, els alumnes realitzaran una excursió al circuit d’humor groc, que l’empresa que gestiona el campus, té a Peníscola.

escola4escola2

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha destacat “la variada programació que s’ha dissenyat per a enguany, on els xiquets i xiquetes sens dubte passaran un estiu molt divertit, amb activitats molt noves”. A més el campus està concebut “per a una millor conciliació de la vida laboral i familiar des que s’engegara”.

escola3

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →