Inici » Notícies » Prop de 80 persones participen en el Dia de la Bici
Actualitat

Prop de 80 persones participen en el Dia de la Bici

29 seg

 

Sta. Magdalena amb l’esport. Prop de 80 persones van participar, dissabte passat, 24 de juny,  en el Dia de la Bicicleta, organitzat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament magdalenero.

bicialbert bicikassine

Els ciclistes van prendre l’eixida des de la plaça Espanya i van recórrer els principals carrers del casc urbà. Cal destacar que  hi havia esportistes de totes les edats, des dels més xicotets amb tres anys fins als més majors.

bici2

Finalitzat el recorregut es van sortejar dues bicicletes entre tots els participants. Albert Roca i Abdelkader Yassine van ser els afortunats en l’edició d’enguany. Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena ha destacat “l’alta participació d’una jornada de germanor amb la qual, a més, pretenem fomentar la pràctica esportiva”.

bici1

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →