Inici » Notícies » Prop de 50 persones participen en la II Marxa Senderista del Dia de la Dona
Actualitat

Prop de 50 persones participen en la II Marxa Senderista del Dia de la Dona

51 seg

El Parc Natural de la Serra d´Irta, en col·laboració amb els Ajuntaments de Santa Magdalena de Polpis i Alcalà de Xivert-Alcossebre, va organitzar ahir una nova edició de la Marxa Senderista del Dia de la Dona, en la qual van participar prop de 50 persones.

El programa s’iniciava a les 7.30h amb una degustació de café i pastes en el CESAL d’Alcalà de Xivert.

Posteriorment, la regidora de Benestar Social i Igualtat, a l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert,*Marien Traver, acompanyada d’edils del consistori d´Alcalà i de l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, feia lectura del manifest del Dia de la Dona. Finalitzada la lectura, es va donar inici a la marxa, que uneix els dos castells, el de Xivert i el de Polpís, amb una distància aproximada de 18 quilòmetres.

Els senderistes van gaudir d’una gran jornada de contacte amb la naturalesa i amb dues fortaleses templeres com a protagonistes, Xivert i Polpís, en ple Parc Natural de la Serra d´Irta.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha qualificat la jornada “d´extraordinària, ja que el dia ens ha acompanyat i hem pogut gaudir de la gran bellesa natural que tenim en tots dos termes municipals, i tot això en un dia tan important com el de la Dona”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →