Inici » Notícies » El punt d’informació turística de Santa Magdalena registra més de 1.656 visites en menys d’un any
Actualitat

El punt d’informació turística de Santa Magdalena registra més de 1.656 visites en menys d’un any

1 min, 9 seg

totem1

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha fet una valoració molt positiva de la posada en funcionament del punt d’informació turística, situat en la plaça de l’Ajuntament, ja que quan està a punt de complir-se un any de la seua instal·lació, el nombre de visites ha superat les 1.656.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “s’estan complint els objectius pels quals vam decidir instal·lar aquests punts d’informació turística tàctils, ja que funcionen les 24h del dia, els 365 dies de l’any i donen tot tipus d’informació relacionada no solament amb el nostre municipi sinó de tota la Comunitat Valenciana”. De fet, l’acumulat de visites des del mes de gener i fins a l’actualitat, supera ja les 1.656, sent els mesos de gener i juliol les dates de l’any, que registren un major nombre d’usuaris, concretament 329 al gener i 378 durant el mes de juliol.

D’altra banda, segons les estadístiques, en l’acumulat de consultes per franja horària destaca les 19h, com l’hora en la qual més visites es registren. Respecte a la informació consultada, cal assenyalar que els enllaços externs, que són les webs de l’ajuntament; santamagdalena.es i comunitatvalenciana.com, aquests han registrat un total de 887 visites, mentre que el servei de la llista de “callejero” ha sigut utilitzat per 542 persones i les guies turístiques han sigut consultades per 300 usuaris.

“Amb les dades a la mà, podem corroborar, que el servei està sent molt utilitzat i de fet, continuarem potenciant aquest tipus d’accés a la informació turística i patrimonial de Santa Magdalena, amb la instal·lació de més punts informatius en altres parts de la població”, conclou Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada contra l’assetjament escolar

16 seg
Noticies

Més de 70 persones participen en la desfilada de les III Jornades Templeres de Santa Magdalena

45 seg
Noticies

Arranquen les obres de millora de l’eficiència energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ a Santa Magdalena

43 seg
Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Veure més notícies →