Inici » Notícies » Reunió de la Xarxa Jove a Sta. Magdalena
Actualitat

Reunió de la Xarxa Jove a Sta. Magdalena

44 seg

Sta. Magdalena de Polpís ha acollit l’última taula de coordinació dels municipis de l’àrea 3 de la Xarxa Jove, en la qual han participat el regidor de joventut de Sta. Magdalena, Eloi Roca i els seus homòlegs a Torreblanca, José García i a Benicarló, Susana Pérez, a més d’Iván Del Castillo, coordinador de la Xarxa Jove.

thumb_IMG_0933_1024 thumb_IMG_0938_1024

 

Durant el transcurs de la reunió es va recordar, a tots els presents, la disponibilitat del recurs, Activa´t Jove. Una agenda en la qual es recopilen totes les activitats, que es realitzen en les localitats de l’àrea 3, i que poden tenir interès per als més joves.

D’altra banda, es va abordar la possibilitat de realitzar una trobada de joves comarcal, que podria portar el nom de ‘Comarcalada’, encara que encara és prompte, segons han indicat des de la coordinació de la Xarxa Jove, per a parlar de les dates i de la forma que tindrà aquesta trobada. Finalment, es van acordar les dates de les pròximes reunions de la taula de coordinació de la Xarxa Jove.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →