Inici » Notícies » Santa Magdalena acollirà l’I Campionat Autonòmic Nord de Perdiu amb reclam
Actualitat

Santa Magdalena acollirà l’I Campionat Autonòmic Nord de Perdiu amb reclam

1 min, 19 seg

Santa Magdalena acollirà els dies 4 i 5 de febrer l’I Campionat Autonòmic Nord de Perdiu amb Reclam, que tindrà lloc en la província de Castelló. Un esdeveniment que ve a ratificar la creixent afició per aquesta modalitat de caça en el nord de la Comunitat Valenciana i el constant esforç de foment i suport que està realitzant la delegació territorial de Castelló per potenciar les diferents modalitats de caça.

cartell

La prova estarà organitzada per delegació Territorial de la FCCV, amb la inestimable col·laboració del Club de Caçadors “Sant Lázaro” i de l’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpís. El campionat es desenvoluparà en el paratge de l’Ermita de Sant Vicent i serà clasificable per a la prova Nacional que se celebrarà el pròxim 25 de febrer.

S’espera la participació de més d’una dotzena de reclamistes, entre ells alguns molt bons afeccionats i caçadors de Santa Magdalena de Polpís. Tots ells lluitaran per obtenir l’honor d’obtenir el primer títol de campió autonòmic nord d’aquesta modalitat de caça i el passaport per a competir tres setmanes més tard en el Campionat d’Espanya.

El delegat de Castelló de la FCCV, Màxim Belenguer i el responsable de caça menor de la territorial castellonenca, Vicent Andreu, han agraït a l’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpís i especialment al seu alcalde, Sergio Bou Ayza, la seua inestimable disposició per a la celebració d’aquesta prova que va a marcar història dins de la Federació. Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explica que: “estem molt contents pel fet de poder acollir una prova d’aquestes característiques, que portarà a la nostra localitat als millors reclamistas de la província”.

També s’ha destacat el formidable treball que estan realitzant des del club de caçadors local “Sant Lázaro” i han transmès a través del seu president, Esteban Moya, l’agraïment a tots els socis per la seua lloable col·laboració.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →