Inici » Notícies » Santa Magdalena acollirà l’I Campionat Autonòmic Nord de Perdiu amb reclam
Actualitat

Santa Magdalena acollirà l’I Campionat Autonòmic Nord de Perdiu amb reclam

1 min, 19 seg

Santa Magdalena acollirà els dies 4 i 5 de febrer l’I Campionat Autonòmic Nord de Perdiu amb Reclam, que tindrà lloc en la província de Castelló. Un esdeveniment que ve a ratificar la creixent afició per aquesta modalitat de caça en el nord de la Comunitat Valenciana i el constant esforç de foment i suport que està realitzant la delegació territorial de Castelló per potenciar les diferents modalitats de caça.

cartell

La prova estarà organitzada per delegació Territorial de la FCCV, amb la inestimable col·laboració del Club de Caçadors “Sant Lázaro” i de l’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpís. El campionat es desenvoluparà en el paratge de l’Ermita de Sant Vicent i serà clasificable per a la prova Nacional que se celebrarà el pròxim 25 de febrer.

S’espera la participació de més d’una dotzena de reclamistes, entre ells alguns molt bons afeccionats i caçadors de Santa Magdalena de Polpís. Tots ells lluitaran per obtenir l’honor d’obtenir el primer títol de campió autonòmic nord d’aquesta modalitat de caça i el passaport per a competir tres setmanes més tard en el Campionat d’Espanya.

El delegat de Castelló de la FCCV, Màxim Belenguer i el responsable de caça menor de la territorial castellonenca, Vicent Andreu, han agraït a l’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpís i especialment al seu alcalde, Sergio Bou Ayza, la seua inestimable disposició per a la celebració d’aquesta prova que va a marcar història dins de la Federació. Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explica que: “estem molt contents pel fet de poder acollir una prova d’aquestes característiques, que portarà a la nostra localitat als millors reclamistas de la província”.

També s’ha destacat el formidable treball que estan realitzant des del club de caçadors local “Sant Lázaro” i han transmès a través del seu president, Esteban Moya, l’agraïment a tots els socis per la seua lloable col·laboració.

Notícies relacionades

Sin categoría

Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal

30 seg
Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Veure més notícies →