Inici » Notícies » Santa Magdalena acosta l’administració electrònica a la ciutadania amb videotutorials
Actualitat

Santa Magdalena acosta l’administració electrònica a la ciutadania amb videotutorials

53 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena, gràcies a l´Obsedi Maestrat Litoral ha posat en marxa una secció, en la part superior de la seua pàgina web, en la qual es facilita la relació entre ciutadania i administració electrònica a través d’una sèrie de videotutorials.

 D’aquesta manera, atés que a través de la seu electrònica de l’ajuntament de la localitat es poden realitzar multitud de gestions amb certificat digital, Obsedi ha editat una sèrie de vídeos explicant a la ciutadania quins són els passos que s’han de seguir per a la presentació d’una instància a l’ajuntament. D’altra banda, es recull en aquests videotutorials com obtindre la vida laboral, tant amb certificat digital com per altres mitjans.

“La majoria dels tràmits que la població efectua de manera presencial es poden realitzar en línia a través de la seu electrònica i cada vegada són més els ciutadans, que disposen de certificat digital, per això creiem que és molt oportú facilitar-los la manera en què han de gestionar-ho”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

A més, el consistori magdalener és Punt de Registre d’Usuari (PRU) de l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, i per tant expedeix certificats digitals a aquelles persones, que així ho sol·liciten.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →