Inici » Notícies » Santa Magdalena acosta l’administració electrònica a la ciutadania amb videotutorials
Actualitat

Santa Magdalena acosta l’administració electrònica a la ciutadania amb videotutorials

53 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena, gràcies a l´Obsedi Maestrat Litoral ha posat en marxa una secció, en la part superior de la seua pàgina web, en la qual es facilita la relació entre ciutadania i administració electrònica a través d’una sèrie de videotutorials.

 D’aquesta manera, atés que a través de la seu electrònica de l’ajuntament de la localitat es poden realitzar multitud de gestions amb certificat digital, Obsedi ha editat una sèrie de vídeos explicant a la ciutadania quins són els passos que s’han de seguir per a la presentació d’una instància a l’ajuntament. D’altra banda, es recull en aquests videotutorials com obtindre la vida laboral, tant amb certificat digital com per altres mitjans.

“La majoria dels tràmits que la població efectua de manera presencial es poden realitzar en línia a través de la seu electrònica i cada vegada són més els ciutadans, que disposen de certificat digital, per això creiem que és molt oportú facilitar-los la manera en què han de gestionar-ho”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

A més, el consistori magdalener és Punt de Registre d’Usuari (PRU) de l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, i per tant expedeix certificats digitals a aquelles persones, que així ho sol·liciten.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →