Inici » Notícies » Santa Magdalena acull aquest dissabte el IV Campionat provincial de caça de perdiu amb reclam
Actualitat

Santa Magdalena acull aquest dissabte el IV Campionat provincial de caça de perdiu amb reclam

36 seg

Santa Magdalena de Polpís ja ho té tot llest per a acollir dissabte que ve, 8 de febrer, el IV Campionat provincial de caça de perdiu amb reclam, organitzat pel Club de Caçadors Sant Lázaro de la localitat, amb la col·laboració de la delegació provincial de la Federació de Caça i l’Ajuntament de Santa Magdalena.
La competició tindrà lloc entre les 8.30 i les 14h i es podrà seguir des del Bar Chicle. El lliurament de trofeus i el dinar per a tots els participants tindrà lloc a les 14h en el pavelló poliesportiu de Santa Magdalena.
Segons han detallat des del club de caçadors local, l’inici de la competició es realitzarà per sorteig i hi haurà trofeus per al primer, el segon i tercer classificat, mentre que el quart i cinqué lloc tindran un obsequi de la joieria Solsona i del Bar Chicle, respectivament.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →