Inici » Notícies » Santa Magdalena adequa la Ludoteca Municipal
Actualitat

Santa Magdalena adequa la Ludoteca Municipal

39 seg

La Brigada Municipal de l’Ajuntament de Santa Magdalena està treballant, durant aquesta setmana, en la posada a punt de la Ludoteca Municipal de cara a l’inici del curs, que està previst es realitze el mes d’octubre, coincidint amb l’horari d’hivern del CEIP Albert Selma.

Des del consistori s’ha procedit a pintar tota la instal·lació, que a causa del pas del temps es trobava deteriorada i s’ha revisat tot el material del centre, amb l’objectiu que tot es trobe en perfecte estat per a l’inici del curs.

“La Ludoteca Municipal és un recurs de l’Ajuntament de Santa Magdalena, totalment gratuït, destinat a xiquets i xiquetes d’1 a 3 anys, que a més de permetre una conciliació de la vida laboral i familiar, afavoreix l’aprenentatge dels més xicotets en la seua etapa pre escolar”, comenta Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Les famílies de l’alumnat de nova inscripció poden passar per l’Ajuntament per a obtindre tot tipus d’informació sobre aquest tema.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →