Inici » Notícies » Santa Magdalena adjudica a PAVASAL les obres d’urbanització del perímetre del CEIP Albert Selma
Actualitat

Santa Magdalena adjudica a PAVASAL les obres d’urbanització del perímetre del CEIP Albert Selma

39 seg

El ple de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha donat llum verda, per unanimitat, a l’adjudicació de l’obra d’adequació de l’entorn del col·legi públic Albert Selma, que s’emmarca dins de la línia d’actuacions urbanes de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica.

Pavasal Empresa Constructora S.A. ha resultat adjudicatària d’aquests treballs, per un import de 250.480,37, que es finançaran íntegrament per part de la Vicepresidència Segona Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana.Aquestes obres pretenen millorar l’accessibilitat i adequar els diferents espais als usos actuals i futurs i a més pretén renovar els paviments i equipaments urbans amb materials concordes a l’objectiu buscat.

D’aquesta manera, es busca millorar l’accessibilitat en els espais públics amb els quals llinda aquesta infraestructura educativa fent-los més inclusius, accessibles a persones amb discapacitat i incorporant mesures d’eficiència energètica en la renovació de l’enllumenat públic.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →