Inici » Notícies » Santa Magdalena aprova 1.002.850 € de pressupost per al 2022
Actualitat

Santa Magdalena aprova 1.002.850 € de pressupost per al 2022

1 min, 38 seg

El ple de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha aprovat, per unanimitat de tots els presents, el pressupost del consistori per al present exercici, que ascendeix a 1.002.850 €. Segons ha detallat l’alcalde de la localitat, Sergio Bou, aquests comptes “són continuistes, ja que no podem oblidar les dificultats per les quals travessen moltes famílies a causa de la covid19, però d’altra banda apostem per continuar ampliant els nostres serveis bàsics i millorant totes les infraestructures, que així ho necessiten”. I és que, segons el primer edil magdalener “treballem per a aconseguir un futur millor i amb més qualitat de vida per als veïns i veïnes de la nostra localitat”.

El capítol d’inversions, representa el 40% del pressupost, amb 414.800€, que es destinaran a: l’adquisició de terrenys necessaris per a la seua incorporació a la zona esportiva de Santa Magdalena (107.000€), posada en marxa de la tramitació de l’Espai Esportiu per al foment de la vida sana (93.250€), adquisició d’equips informàtics i adequació de les pantalles tàctils d’informació (3.300€), millora de camins (11.000€), obres del perímetre del CEIP Albert Selma (200.000€), entre altres. També destaca la partida destinada a les subvencions de les diferents associacions locals, amb 28.600 €.

El foment de l’ocupació figura de nou com un dels pilars essencials del pressupost. Així, s’han consignat 51.992,50 € per al Programa d’Ocupació Local, al mateix temps que es fomentaran les polítiques actives d’ocupació a través del LABORA de la Generalitat Valenciana amb càrrec als programes EMPUJU, EMCORP, EMDONA, ECOVID i EMERGE. A més, serveis com ESPAI RESPIR, PANGEA, Escola Matinera, Ludoteca Municipal i Serveis Socials, en aquest exercici els oferirem a través de personal finançat per Diputació i Generalitat a través de la Mancomunitat Castelló Nord, a la qual hem passat a formar part.

Dins del pressupost de l’Ajuntament de Santa Magdalena està inclòs tant el Fons Autonòmic de Cooperació Municipal de la Diputació com el de la Generalitat. Pel que fa al Pla Castelló 135, el consistori contempla en dues anualitats de 207.000 € iniciar les obres d’un espai esportiu per al foment de la vida sana. També en aquest 2022 es planteja la reducció per amortització de 64.354€ de deute.

L’alcalde de Santa Magdalena també manté que continuaran reivindicant totes aquelles inversions que són necessàries “per al desenvolupament de la nostra localitat i la millora de la qualitat de vida, sempre ajustant-nos a les nostres possibilitats i avançant cap al progrés de la localitat”.  

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →