Inici » Notícies » Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €
Actualitat

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg

Santa Magdalena ha celebrat avui sessió plenària extraordinària en la qual s’ha donat llum verda per unanimitat de tots els presents, al pressupost municipal per al present exercici, que ascendeix a 917.466,34 €, dels quals 265.000 €, un 30% del pressupost es destinarà al capítol d’inversions.

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha explicat que es tracta d’un pressupost “continuista per a seguir mantenint tots els serveis bàsics i incrementar-los, però que al mateix temps contempla la inversió en infraestructures, que són necessàries per a la nostra localitat”. Sobre aquest tema Bou, ha destacat els 98.000 €, que es destinaran a les obres de l’última fase de l’Edifici Social, els 48.000€ que estan previstos per a la sectorització i renovació de les escomeses d’aigua o els 48.000€ de l’Espai Cultural i Esportiu per al foment de la vida saludable.

El primer edil magdalener ha detallat, que la despesa correntm aprovada al pressupost de 2023, ascendeix a 262.000€ i que s’amortitzaran un total de 48.000€ de préstec. “Tot això sense pujar la pressió fiscal ni les taxes, igual que en l’exercici del 2022”.

D’altra banda, l’ajuntament en ple ha signat una declaració institucional sol·licitant al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat Valenciana, que posen els mecanismes necessaris per a la posada en funcionament de l’estació de trens, així com la parada de combois de rodalia, posat “que l’estació està en condicions d’ús, encara que, també és cert que seria necessari millorar l’accessibilitat de la mateixa i instal·lar una màquina expenedora de bitllets. A més, es disposa de subestació elèctrica i pas subterrani. També existeixen apartaderos i en breu es pretén realitzar un apartadero més de 750m.”

Finalment, el ple ha donat també llum verda, per unanimitat, al Pla Antifrau de l’Ajuntament que serà l’encarregat de supervisar la correcta execució de totes les subvencions procedents de Fons Europeus.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →