Inici » Notícies » Santa Magdalena aprova el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals
Actualitat

Santa Magdalena aprova el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals

46 seg

ple2

El ple de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha donat el seu vistiplau al Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals, elaborat per l’enginyer tècnic forestal, Juan Manuel Batiste Marzal, un pla que ara haurà de ser aprovat definitivament per part de la conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi climàtic i Desenvolupament Rural.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha explicat que el consistori es va acollir l’any passat a una subvenció per a la redacció del Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals, una ajuda que li va ser concedida per part de la Generalitat i que ha suposat que el 80% de les despeses de redacció del citat Pla han sigut costejades per l’administració autonòmica. El cost total de la redacció ha sigut de 3.811 €.

El Pla Local de Prevenció d’Incendis, inclou el Pla Local de Cremes i estableix la inversió que, a 15 anys, s’hauria de fer en el municipi en matèria de prevenció d’incendis. En aquest sentit, s’estableix un pressupost d’1.400.000 € , repartits en 15 anys i l’aportació municipal seria d’un 3%, el 95%, correspondria a altres administracions com la Diputació i la Generalitat i el 2% restant als propietaris de grans superfícies de terreny.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →