Inici » Notícies » Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024
Actualitat

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg

L’ajuntament de Santa Magdalena ha aprovat, per unanimitat de totes les persones assistents, el pressupost per al present exercici que, ascendix a 817.940 €, i que pretén “continuar mantenint els servicis bàsics, aconseguits i en la mesura que ens siga possible ampliar-los, reduint el deute fins a deixar-lo reduït a zero i millorant la qualitat de vida de totes les persones, que viuen a Santa Magdalena”, assegura l’alcalde de la localitat, Sergio Bou.

Pel que fa al capítol d’inversions, aquest suposa el 10% del pressupost, uns 78.500 €, que es destinaran a: la millora de la xarxa d’aigua potable amb la digitalització dels comptadors, la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques, tant en el poliesportiu municipal com l’Edifici Social i a finançar també part de la compra d’un camió, que servirà per a realitzar la recollida separada dels bioresidus. També en el capítol d’inversions destaquen els 30.000 € de la primera fase de la construcció d’una sala vetlatori.

L’alcalde de Santa Magdalena, durant la seua intervenció en el ple, va voler destacar la consolidació del Pla d’Ocupació Local, al qual destinaran en el present exercici un total de 48.683 €, que serviran per a complementar les polítiques actives d’ocupació, tant de la Generalitat, a través del Labora, com de la Diputació de Castelló. De fet, “tenim una mitjana de 9 persones contractades, cada any, a través de programes com EMPUJU, EXPLUS, EMDONA i EMERGE, que són de la Generalitat, així com en la Unitat de Conciliació familiar (Ludoteca, Escola Matinera i Extraescolars) i Servei de Promoció de l’Autonomia Personal, que depenen directament de la Diputació de Castelló”, afig Bou.

Respecte al deute, en el 2024 es planteja una reducció del 20%, quedant al final del present exercici per davall del 14% dels ingressos consolidats.

Finalment, des de l’Ajuntament de Santa Magdalena es va explicar, que a través del Pla d’Obres i Servicis de la Diputació, “Castelló Impulsa” dins d’enguany s’instal·larà tot el mobiliari de la Biblioteca Municipal, per a convertir-la també en espai de reunions i conferències.

Notícies relacionades

Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma posa en marxa el servei de menjador

47 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra Sant Vicent

33 seg
Noticies

Maestrat Wind Ensemble posa la música al Mes de la Dona a Santa Magdalena

40 seg
Noticies

Més de 50 persones participen en la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

38 seg
Veure més notícies →