Inici » Notícies » Santa Magdalena arranca el seu ‘Campus Natura’
Actualitat

Santa Magdalena arranca el seu ‘Campus Natura’

42 seg

Prop de 30 xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys de Santa Magdalena estan gaudint durant aquesta setmana del ‘Campus Natura’, organitzat pel club de caçadors Sant Lázaro i la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat.

Al llarg d’aquesta setmana i aprofitant els últims dies de vacances escolars, el club de caçadors local ha posat en marxa aquesta iniciativa perquè els seus participants estiguen en contacte amb la naturalesa.

Avui han realitzat una eixida pel camp i han visitat un ‘voladero’ de perdius, mentre que demà hi haurà taller de falconeria i tir amb arc. També està previst durant el desenvolupament del campus una demostració d´Agility, de rescat amb gossos, així com tallers de pedagogia forestal i de reclam d’ocells, entre altres.

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, valora molt positivament “aquesta iniciativa del club i la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, ja que permet als nostres joves estar en contacte amb la naturalesa i saber apreciar la importància d’aquesta”.

Notícies relacionades

Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma posa en marxa el servei de menjador

47 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra Sant Vicent

33 seg
Noticies

Maestrat Wind Ensemble posa la música al Mes de la Dona a Santa Magdalena

40 seg
Noticies

Més de 50 persones participen en la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

38 seg
Veure més notícies →