Inici » Notícies » Santa Magdalena arranca el seu ‘Campus Natura’
Actualitat

Santa Magdalena arranca el seu ‘Campus Natura’

42 seg

Prop de 30 xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys de Santa Magdalena estan gaudint durant aquesta setmana del ‘Campus Natura’, organitzat pel club de caçadors Sant Lázaro i la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat.

Al llarg d’aquesta setmana i aprofitant els últims dies de vacances escolars, el club de caçadors local ha posat en marxa aquesta iniciativa perquè els seus participants estiguen en contacte amb la naturalesa.

Avui han realitzat una eixida pel camp i han visitat un ‘voladero’ de perdius, mentre que demà hi haurà taller de falconeria i tir amb arc. També està previst durant el desenvolupament del campus una demostració d´Agility, de rescat amb gossos, així com tallers de pedagogia forestal i de reclam d’ocells, entre altres.

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, valora molt positivament “aquesta iniciativa del club i la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, ja que permet als nostres joves estar en contacte amb la naturalesa i saber apreciar la importància d’aquesta”.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →