Inici » Notícies » Santa Magdalena arregla els camins destrossats per l’últim temporal de pluja
Actualitat

Santa Magdalena arregla els camins destrossats per l’últim temporal de pluja

1 min

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, informa que, gràcies a la maquinària de la Diputació de Castelló, s’han començat a reparar els camins del terme municipal, que, com a conseqüència de l’últim temporal de pluges, havien quedat seriosament danyats, de fet, són molts els agricultors que no podien accedir a les seues finques a causa del mal estat d’aquests.

Segons ha detallat Bou, la màquina que està treballant durant aquesta setmana s’ha centrat “en el camí de la Cabaneta, totes les pistes laterals al camí de ‘Les Coves d´Estruc’, Canonja, Bassa del Mas, camí de la Senyora, tots els camins de la rambla del Mas, camí que va al depòsit d’animals morts, vial d’accés a les antenes de telefonia, tots els camins que desemboquen a la rambla d’Alcalà, camí del Vespo, del Cèrvol, l´Aiguassera, Vilans Navals, i un llarg etcètera, ja que estem parlant de pràcticament tot el terme municipal”. La setmana vinent s’incorporarà als treballs de reparació una màquina més de la Diputació de Castelló, que seguirà amb les tasques.

Qualsevol veí o veïna pot aportar informació sobre camins en mal estat cridant a l’ajuntament (964415070).
L’alcalde de Santa Magdalena ha agraït a la institució provincial el fet que “en menys d’un any hagen vingut fins a tres ocasions a reparar els camins del nostre terme municipal, ja que els últims mesos ha plogut de manera torrencial en repetides ocasions, danyant tots els camins”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →