Inici » Notícies » Santa Magdalena contracta a un electricista a través del programa EMPUJU
Actualitat

Santa Magdalena contracta a un electricista a través del programa EMPUJU

29 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena a través del programa EMPUJU de la conselleria d´Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que ha concedit una subvenció de 17.327 €, ha procedit a la contractació d’un jove, menor de 30 anys, que es trobava en situació d’atur.

En aquest sentit, el consistori magdalener disposarà d’un electricista, durant un any, a jornada completa, que farà tasques de manteniment dins de la brigada municipal.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, assenyala que: “un any més Santa Magdalena ha sigut beneficiària d’aquest programa de la conselleria d´Economia, que ens permet formar a joves, que gràcies a aquesta mena de treball s’especialitzen més en els camps en els quals han realitzat un determinat tipus d’estudis”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →