Inici » Notícies » Santa Magdalena contracta a un electricista a través del programa EMPUJU
Actualitat

Santa Magdalena contracta a un electricista a través del programa EMPUJU

29 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena a través del programa EMPUJU de la conselleria d´Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que ha concedit una subvenció de 17.327 €, ha procedit a la contractació d’un jove, menor de 30 anys, que es trobava en situació d’atur.

En aquest sentit, el consistori magdalener disposarà d’un electricista, durant un any, a jornada completa, que farà tasques de manteniment dins de la brigada municipal.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, assenyala que: “un any més Santa Magdalena ha sigut beneficiària d’aquest programa de la conselleria d´Economia, que ens permet formar a joves, que gràcies a aquesta mena de treball s’especialitzen més en els camps en els quals han realitzat un determinat tipus d’estudis”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →