Inici » Notícies » Santa Magdalena contracta dos joves a través del programa EMPUJU 2022
Actualitat

Santa Magdalena contracta dos joves a través del programa EMPUJU 2022

31 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena, a través del programa EMPUJU de la conselleria d´Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha procedit a contractar dos joves, menors de 30 anys, que realitzaran, d’una banda, tasques administratives en les oficines de l’Ajuntament i per un altre, de monitora de temps lliure. La duració dels contractes és d’un any, i les persones estan ocupades a jornada completa.

D’aquesta manera, la Generalitat ha atorgat a l’Ajuntament de Santa Magdalena una subvenció de 32.030€, que servirà per a sufragar els costos de contractació d’aquestes persones durant un any.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, assegura que: “gràcies a la col·laboració de la Generalitat hem contractat dos joves, que es trobaven en situació de desocupació, permetent-los d’aquesta manera la seua incursió en el món laboral”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →