Inici » Notícies » Santa Magdalena contractarà a dos aturats aquest estiu a través del Pla d’ Ocupació de la Diputació
Actualitat

Santa Magdalena contractarà a dos aturats aquest estiu a través del Pla d’ Ocupació de la Diputació

35 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, anuncia que la Diputació de Castelló, a través del Pla d’Ocupació 2020, ha resolt concedir a l’Ajuntament de la localitat, una subvenció de 6.333 € per a la contractació de dues persones durant tres mesos.

Bou explica, que l’Ajuntament procedirà, d’una banda, a la contractació d’un peó, que s’encarregarà dels treballs de la brigada municipal, i per un altre el consistori oferirà un lloc de treball d’encarregat d’instal·lacions esportives.
“Un any més, l’Ajuntament de Santa Magdalena hem concorregut a aquesta subvenció de la Diputació amb l’objectiu que, durant l’estiu, totes les nostres instal·lacions esportives estiguen en les millors condicions i a més també contractem a una persona per a fer treballs en la brigada municipal”, comenta l’alcalde de Santa Magdalena.

La contractació es realitzarà a través de LABORA (SERVEF) i per tant serà imprescindible estar inscrit com a demandant d’ocupació.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →