Inici » Notícies » Santa Magdalena desinfecta diàriament els seus parcs infantils
Actualitat

Santa Magdalena desinfecta diàriament els seus parcs infantils

44 seg

Santa Magdalena ha entrat ja en la “nova normalitat” després de la finalització de l’Estat d’Alarma i per això segueix amb el protocol de desinfecció i neteja per a evitar el rebrot del coronavirus.

D’aquesta manera, el personal de neteja del consistori duu a terme diàriament la neteja i desinfecció exhaustiva dels espais comuns, que són més utilitzats per la població.

La setmana passada l’Ajuntament de Santa Magdalena retirava els precintes als seus parcs infantils i prèvia desinfecció d’aquests, s’obrien per al gaudi dels més xicotets.

En aquest sentit, l’alcalde de la localitat, Sergio Bou, explica que: “estem realitzant desinfecció diària tant al parc infantil de la plaça de l’església com el de la plaça Mossén Paco, ja que ara mateix són les zones comunes de la població, que més trànsit de persones registren”.

D’altra banda, el l´Espai Respir també ha sigut objecte d’una desinfecció exhaustiva, ja que avui mateix s’inicien de nou les classes amb grups reduïts de 7 persones, per a garantir la distància de seguretat entre elles.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →