Inici » Notícies » Santa Magdalena desinfecta diàriament els seus parcs infantils
Actualitat

Santa Magdalena desinfecta diàriament els seus parcs infantils

44 seg

Santa Magdalena ha entrat ja en la “nova normalitat” després de la finalització de l’Estat d’Alarma i per això segueix amb el protocol de desinfecció i neteja per a evitar el rebrot del coronavirus.

D’aquesta manera, el personal de neteja del consistori duu a terme diàriament la neteja i desinfecció exhaustiva dels espais comuns, que són més utilitzats per la població.

La setmana passada l’Ajuntament de Santa Magdalena retirava els precintes als seus parcs infantils i prèvia desinfecció d’aquests, s’obrien per al gaudi dels més xicotets.

En aquest sentit, l’alcalde de la localitat, Sergio Bou, explica que: “estem realitzant desinfecció diària tant al parc infantil de la plaça de l’església com el de la plaça Mossén Paco, ja que ara mateix són les zones comunes de la població, que més trànsit de persones registren”.

D’altra banda, el l´Espai Respir també ha sigut objecte d’una desinfecció exhaustiva, ja que avui mateix s’inicien de nou les classes amb grups reduïts de 7 persones, per a garantir la distància de seguretat entre elles.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →