Inici » Notícies » Santa Magdalena destina 45.650 € a la finalització de l’Edifici Social
Actualitat

Santa Magdalena destina 45.650 € a la finalització de l’Edifici Social

38 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena ha donat llum verda al pressupost municipal per al 2021 i en la partida d’inversions, segons ha detallat l’alcalde del municipi, Sergio Bou, figuren les obres de finalització de l’Edifici Social amb 45.650 €.

A més, el consistori magdalener preveu també altres 17.850 €, que es destinaran a la dotació de mobiliari de la Biblioteca Municipal, i les diferents sales de la segona planta de l’Edifici Social, així com 5.800 €, que serviran per a la posada en funcionament de l’arxiu municipal. Al mateix temps, està prevista la compra de material informàtic, amb una inversió de més de 3.000 €.

L’alcalde de Santa Magdalena explica que: “dins del pressupost d’enguany, volem ja posar el punt i final a l’Edifici Social acabant de condicionar la segona planta, així com la terrassa de la instal·lació. A més, hem contemplat una partida per a mobiliari, ja que la nostra intenció és tindre totes les sales de la segona planta operatives, en funcionament”.

Notícies relacionades

Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza una xarrada sobre la malaltia de l’Alzheimer

41 seg
Noticies

Ecovidrio i la Diputació de Castelló posen en marxa a Santa Magdalena el “Repte Mapamundi” per a promoure el reciclatge d’envasos de vidre

1 min, 19 seg
Veure més notícies →