Inici » Notícies » Santa Magdalena destina 45.650 € a la finalització de l’Edifici Social
Actualitat

Santa Magdalena destina 45.650 € a la finalització de l’Edifici Social

38 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena ha donat llum verda al pressupost municipal per al 2021 i en la partida d’inversions, segons ha detallat l’alcalde del municipi, Sergio Bou, figuren les obres de finalització de l’Edifici Social amb 45.650 €.

A més, el consistori magdalener preveu també altres 17.850 €, que es destinaran a la dotació de mobiliari de la Biblioteca Municipal, i les diferents sales de la segona planta de l’Edifici Social, així com 5.800 €, que serviran per a la posada en funcionament de l’arxiu municipal. Al mateix temps, està prevista la compra de material informàtic, amb una inversió de més de 3.000 €.

L’alcalde de Santa Magdalena explica que: “dins del pressupost d’enguany, volem ja posar el punt i final a l’Edifici Social acabant de condicionar la segona planta, així com la terrassa de la instal·lació. A més, hem contemplat una partida per a mobiliari, ja que la nostra intenció és tindre totes les sales de la segona planta operatives, en funcionament”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →