Inici » Notícies » Santa Magdalena diu adeu a unes festes multitudinàries
Actualitat

Santa Magdalena diu adeu a unes festes multitudinàries

1 min, 30 seg

Santa Magdalena ha posat punt i final a les festes de 2023 i ho ha fet amb un gran castell de focs artificials, disparat per Pirotécnia Tomás, sota l’atenta mirada de les Festeres i Festers, que han sigut sens dubte l’alma mater d’unes festes molt multitudinàries

El divendres, 27 va destacar l’exhibició de bestiar boví d’Iván Miró de la Ribera, que va comptar amb la participació especial de les Festeres i Festers i l´embolada d’un bou de la ramaderia d’Alberto Garrido i ball amb l´orquestra Titanic. En finalitzar va haver-hi discomòbil amb els dj´s Jaime i Xavi.

El dissabte, 29 de juliol, el protagonisme el van prendre els més xicotets amb l’entrada de bous alternatius a l’estil San Fermin. A la vesprada, el centre hípic Benicarló realitzava una exhibició eqüestre en la Rambla Alcalà (antic camp de futbol), mentre que també es va celebrar el Dia de l’Associació Cultural i Taurina Polpis amb un rotgle de vaques, i la prova de dos bous de la ramaderia Hermanos Infantes, que després es van embolar. A la nit va haver-hi ball amb l´orquestra The Luxe i els dj´s Geri i Ivanxu.

Les Festes Patronals de Santa Magdalena concloïen el diumenge, 30 de juliol amb l’entrada de bous d’Iván Miró, al migdia i l’exhibició de bestiar boví de Fernando Machancoses a la vesprada. A la nit, Pirotécnia Tomàs de Benicarló disparava el castell de Focs Artificials Fi de Festes.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, afirma que: “acaben unes Festes Patronals on la participació ha sigut un èxit, en tots i cadascun dels actes programats. Festes en les quals les nostres Festeres i els nostres Festers han sigut els vertaders protagonistes, amb molts moments emotius”.

D’altra banda, el primer edil magdalener ha agraït el treball de “les nostres associacions, que ajuden a fer del nostre poble, un municipi amb molt de futur, prova més que evident és la quantitat de gent que ve a participar amb nosaltres i tota la repercussió econòmica i social que té aqueixa participació. I això es deu en gran part a una manera d’entendre les nostres Festes com a potencial turístic i de futur de Santa Magdalena”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →