Inici » Notícies » Santa Magdalena efectua el pagament de les ajudes Parèntesis del Pla Resistir
Actualitat

Santa Magdalena efectua el pagament de les ajudes Parèntesis del Pla Resistir

40 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena ja ha realitzat el pagament de les ajudes Parèntesis, que s’emmarquen dins del Pla Resistir, cofinançat en un 62,55% per la Generalitat, un 22,5% per la Diputació de Castelló i un 15% per l’Ajuntament de la localitat. D’aquesta manera, en Santa Magdalena, s’han concedit un total de 13.400 €.

Sis han sigut les sol·licituds, que s’han presentat i que han sigut resoltes totes elles favorablement. Totes elles corresponen a autònoms i microempreses, amb menys de 10 treballadors, dels sectors més afectats per la pandèmia. Es tracta de bars, cafeteries i restaurants, hostals, venda ambulant i activitats relacionades amb parcs d’atraccions, que són les que s’establien per part de la Generalitat com a beneficiàries d’aquestes ajudes.

“Hem intentat resoldre el pagament d’aquestes ajudes en la major brevetat possible, ja que es tracta de sectors, que estan travessant per una delicada situació a causa de les restriccions imposades degut a la pandèmia de la Covid19”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →