Inici » Notícies » Santa Magdalena facilita el fraccionament d’impostos
Actualitat

Santa Magdalena facilita el fraccionament d’impostos

54 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de la localitat, en la secció recaptació, s’ha habilitat un model d’instància en la qual es pot sol·licitar l’ajornament o fraccionament d’impostos (https://santamagdalenadepulpis.sedelectronica.es/dossier.1).

D’igual manera i sol·licitant cita prèvia a l’Ajuntament, a través del 964 415070, es podrà realitzar de manera presencial aquest tràmit.

D’altra banda, respecte al cobrament de l’impost de vehicles, aquest s’allargarà fins al 20 de juny, com ha anunciat la Diputació de Castelló.

Des del consistori magdalener es recorda que, en el tercer període, que va del 6 de juliol al 7 de setembre, es realitza el cobrament dels IBI´s d’urbana i rústica, mentre que la taxa de tractament de residus, des de la presidència del Consorci, i a causa de l’estat d’alarma s’ha decidit traslladar el seu cobrament al quart període, que va del 15 de setembre al 15 de novembre.

També en el quart període es realitzarà el pagament de la taxa de recollida municipal del fem.

Tots aquests impostos es poden fraccionar d’1 a 3 anys. Aquest fraccionament es pot sol·licitar a través del següent enllaç: https://extranet.dipcas.es/…/cast…/externos/c_fraccionamient. També es pot trobar tot tipus d’informació al respecte, al servei de recaptació de la Diputació en: https://sederecaudacion.dipcas.es/

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →