Inici » Notícies » Santa Magdalena gaudeix intensament de les Festes de la Joventut
Actualitat

Santa Magdalena gaudeix intensament de les Festes de la Joventut

47 seg

guanyadorsalat

L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet i el Motoclub de Bar en Bar, en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Magdalena, han celebrat amb gran èxit participatiu les Festes de la Joventut 2019, avantsala de les Festes Patronals, que s’iniciaran aquest dissabte amb la presentació dels Festers i Festeres.

La programació s’iniciava amb l’esmorzar del Motoclub de Bar en Bar i posterior menjar de germanor en el Restaurant Casa Vicente. Posteriorment, a les 16h, va tindre lloc un dels actes més tradicionals, l’encreuament del pont de l´Agüelo Queixalet. Un esdeveniment, que finalitzava amb el repartiment d’orxata per a tots els participants.

Entre les 17 i les 20h i en el poliesportiu municipal, el Motoclub de Bar en Bar realitzava diferents proves de perícia i habilitat amb moto. El grup local, Civil·la Portman, es va encarregar d’amenitzar amb la seua música aquesta activitat. Al mateix temps, va tindre molt d’èxit la vesprada de pinxos.

El programa festiu continuara amb el Concurs de ‘Cocs’, tant dolços com salats, que van guanyar Aroa Mínguez, Tania Pegueroles i Maura Bou en la categoria de dolç i Rubén Pegueroles, en la de salat.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →