Inici » Notícies » Santa Magdalena gaudeix intensament de les Festes de la Joventut
Actualitat

Santa Magdalena gaudeix intensament de les Festes de la Joventut

47 seg

guanyadorsalat

L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet i el Motoclub de Bar en Bar, en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Magdalena, han celebrat amb gran èxit participatiu les Festes de la Joventut 2019, avantsala de les Festes Patronals, que s’iniciaran aquest dissabte amb la presentació dels Festers i Festeres.

La programació s’iniciava amb l’esmorzar del Motoclub de Bar en Bar i posterior menjar de germanor en el Restaurant Casa Vicente. Posteriorment, a les 16h, va tindre lloc un dels actes més tradicionals, l’encreuament del pont de l´Agüelo Queixalet. Un esdeveniment, que finalitzava amb el repartiment d’orxata per a tots els participants.

Entre les 17 i les 20h i en el poliesportiu municipal, el Motoclub de Bar en Bar realitzava diferents proves de perícia i habilitat amb moto. El grup local, Civil·la Portman, es va encarregar d’amenitzar amb la seua música aquesta activitat. Al mateix temps, va tindre molt d’èxit la vesprada de pinxos.

El programa festiu continuara amb el Concurs de ‘Cocs’, tant dolços com salats, que van guanyar Aroa Mínguez, Tania Pegueroles i Maura Bou en la categoria de dolç i Rubén Pegueroles, en la de salat.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →