Inici » Notícies » Santa Magdalena inicia el tractament anual contra els mosquits
Actualitat

Santa Magdalena inicia el tractament anual contra els mosquits

34 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que aquesta mateixa setmana, a través d’una empresa de control de plagues, s’ha iniciat el tractament anual contra els mosquits.

D’aquesta manera, el consistori magdalener, com fa cada any, ha començat el tractament amb el qual pretén minimitzar l’impacte del mosquit tigre durant l’estiu.

L’empresa de control de plagues ha revisat tot el clavegueram del nucli urbà, que ha sigut tractat amb productes específics contra el mosquit, al mateix temps que ha inspeccionat els llocs en els quals es troben aigües estancades i que poden ser focus de cria de larves.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, assenyala que: “és molt important iniciar com més prompte millor el tractament contra el mosquit tigre, perquè hem de previndre la cria de larves, ja que només d’aquesta manera evitarem la proliferació de mosquits a l’estiu”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Veure més notícies →