Inici » Notícies » Santa Magdalena inicia la campanya de desratització i desinsectació
Actualitat

Santa Magdalena inicia la campanya de desratització i desinsectació

29 seg

 

L’Ajuntament de Santa Magdalena, a través de l’empresa de control de plagues benicarlanda, Fuentes, ha iniciat el tractament de desratització i desinsectació, que com és habitual, des de fa 10 anys, es realitza de forma periòdica. Concretament dita empresa està duent a terme el tractament en tot el clavegueram de la població, per a acabar amb les plagues de tota mena d’insectes i rates.

I és que aquest tipus de tractaments eliminen tot tipus d’insectes, ja siguen voladors o rèptils: panerola americana, panerola oriental, panerola germànica, puces, caparres, etc, a més de rosegadors.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena en funcions, afirma que: “cada any realitzem aquests tractaments amb l’objectiu d’evitar aquest tipus de plagues, que són tan molestes”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →