Inici » Notícies » Santa Magdalena inicia la programació de Nadal amb nombroses activitats
Actualitat

Santa Magdalena inicia la programació de Nadal amb nombroses activitats

1 min, 2 seg

Les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Santa Magdalena, en col·laboració amb les diferents associacions locals, han iniciat aquest cap de setmana la programació de Nadal i Any Nou.

D’aquesta manera, el dissabte al matí es rebia la visita del Patge Real, organitzada per l’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’, prèviament tenia lloc una xocolatada, a benefici de la delegació local de l´AECC.

A la vesprada, a l’Auditori Municipal, es va celebrar un gran espectacle de música i folklore valencià, a càrrec del Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters, ‘Polpís’.

D’altra banda, el diumenge 18 de desembre, a La Capella, la família Torres Bellés realitzava un acte d’agraïment a la població, sota el lema ‘Homenatge als meus pares: dues ànimes amb un propòsit”. Eloísa Torres va ser l’encarregada de fer acte de lliurament a l’alcalde de la localitat, Sergio Bou, d’un quadre dels seus pares en agraïment al municipi de Santa Magdalena, al qual sempre ha estat vinculat la seua família, des que el seu pare estiguera exercint com a metge a la localitat.

Les activitats del cap de setmana es tancaven el diumenge, a l’Auditori, amb un concert de l’Agrupació Musical, que va comptar amb la participació especial de l’alumnat de l’Escola de Música de la formació. A més, durant l’acte es va rendir un homenatge especial al director de l’Agrupació Musical, Sergio Tortajada Gómez, que compleix 20 anys al capdavant de la banda de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →