Inici » Notícies » Santa Magdalena inicia l’esbrosse de camins
Actualitat

Santa Magdalena inicia l’esbrosse de camins

38 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena, segons ha anunciat l’alcalde, Sergio Bou, té previst iniciar de forma imminent l’esbrosse d’alguns dels principals camins rurals del terme municipal.
“La Diputació de Castelló ens ha cedit durant 10 dies les màquines per a iniciar l’esbrosse d’alguns dels camins, que a causa de les pluges, es troben en més mal estat”, ha explicat Bou.

En este sentit, s’escometran accions d’esbrosse en el camí que va a La Salzadella, en part de la Rambla d’Alcalà, en el camí que discorre paral·lel a l’autopista AP7 des de la boga amb Alcalà i fins a Peníscola i també en el vial de la Bassa del Mas.
A més, el primer edil magdalenero ha comentat que es milloraran també els camins de terra i pistes forestals, que segons el consistori es troben més deteriorats, com per exemple el camí que condueix fins al dipòsit d’animals morts, el del Servol i l´Aiguassera.

IMG_2978 desbroce2 desbroce1

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →